CROMAcord Start / CROMAcord Producten

CROMAcord Producten

   
MXVT21120mGitarre
 
   
CROMAcord-PODIUM-MXVT-brown rear side top
 
   
   

UNPLUGGED FEELING

Top-class versterker en microfoon systemen voor akoestische muziekinstrumenten, natuurlijk en vrij van overbodig. Met unieke en slimme oplossingen voor veeleisende muzikanten, hebben wij sinds 1994 de stand van de techniek en standards geherdefiniëerd.
 
CROMAcord PODIUM versterker: De huidige productlijn omvat modellen in verschillende varianten en de uitrusting en prestaties varieert van 60 tot 240 watt. Nieuw zijn ook zeer interessante modellen voor bassisten. Super Compact meerkanaals versterker van de hoogste klasse voor een aantal verschillende muziekinstrumenten en microfoons, indrukwekkend, mooi geluid, compact en veelzijdig. Zuiverste geluid bereikt door de beste analoge elektronica met veel geluidsdruk per watt en gewicht zonder enig risico van waardevermindering van koelventilator of digitaal geschakelde apparaten in de signaalweg. Alles in een hand, de mogelijkheid gebruik te maken van verschillende inputs met microfoon, gitaar met piëzo-, magnetische of andere pick-up technologie of playback, gewoon de stekker in .. en u bent klaar om muziek!
 
CROMAcord Rumba Gitaar microfoon systemen: de inpassing in 5 seconden als een capo, gepatenteerde unieke kwaliteit, zowel in geluid en behandeling voor akoestische gitaren, akoestische natuurlijk!
 
Ontwerp en op maat gemaakte producten voor de muziekindustrie